Mobiel: 06 4529 4298 | E-mail: info@allergietherapeut.nl

NAET Methode

06 4529 4298

NAET Methode

De ontdekking van Dr. Nambudripad vormt de grondslag van deze door haar ontwikkelde behandeling: Nambudripad’s Allergy Elimination Technique (NAET).

Deze "herprogrammering" vormt de kern van de eigenlijke NAET-behandeling. NAET wordt sinds 1983 toegepast. De resultaten zijn zowel bevredigend als duurzaam. De resultaten bewijzen dat de theorie klopt.

Na de behandeling botsen de energiestromen niet meer, maar zijn ze weer verenigbaar. Wanneer de patiënt opnieuw in aanraking komt met de stof vertoont hij geen spoor meer van allergie, gevoeligheid of intolerantie. Zo bestrijdt NAET de oorzaak van de allergie en niet de symptomen die er het gevolg van zijn.

Het verkeerd reageren op bepaalde stoffen door het lichaam zou je kunnen beschouwen als een verkeerde programmering van het lichaam. Per toeval ontdekte Dr. Nambudripad hoe je dit soort programmafouten kunt corrigeren. In een bepaalde periode van haar leven at Dr. Nambudripad alleen maar gekookte witte rijst en broccoli. Dit waren de enige voedingsstoffen waarop haar lichaam niet allergisch reageerde. Ze had vooral veel last van haar allergie voor rauwe wortels. Dit probeerde ze te behandelen door middel van acupunctuur.

Tijdens de behandeling viel Nambudripad in slaap terwijl de wortels nog steeds op haar lichaam lagen. Toen ze weer wakker werd had Nambudripad een bijzonder gevoel en vroeg zich af hoe dat kwam. Het enige verschil met de andere behandelingen zat hem er in dat Nambudripad gedurende deze behandeling continu in contact was geweest met één van haar heftigste allergenen: de wortels.

Nambudripad liet zich vervolgens door middel van de spiertest controleren of zij nog steeds allergisch was voor wortels, maar het antwoord was ‘nee’. De wortels waarop ze voorheen vreselijk allergisch reageerde werden nu normaal geaccepteerd door haar lichaam. Één van haar heftigste allergieën was verdwenen.

Nadat ze ontdekt had dat haar allergie voor wortels was verdwenen, realiseerde Nambudripad zich dat ze de oplossing voor haar allergieproblemen moest zoeken in de combinatie van acupunctuur en het contact met een allergeen. Nambudripad wist dat tijdens een acupunctuurbehandeling met behulp van naalden energieblokkades worden opgeheven en dat de circulatie van energie wordt gestimuleerd om het lichaam weer in balans te krijgen. Haar centrale zenuwstelsel had geleerd op een andere manier te reageren op wortels en reageerde niet meer negatief op de aanwezigheid ervan.

Op één of andere mysterieuze wijze had de behandeling haar hersens/lichaam opnieuw geprogrammeerd. Vanaf dat moment ging Nambudripad flink experimenteren op zichzelf en op familieleden en schakelde ze binnen een jaar bijna al haar allergieën uit. Haar allergieën zijn sindsdien verdwenen.

naet methode

REFERENTIES & ERVARINGSVERHALEN

Getuigenissen van effectieve alternatieve geneeswijzen tegen allergieën en
emotionele blokkades zijn te vinden op:

CONTACT

AllergieTherapeut/Acupuncturist

Gevestigd aan de Korte Grafte 23 in Apeldoorn.

Openingstijden: op afspraak

Parkeren: Naast het gebouw is het gratis parkeren.

Te bereiken via:

Mobiel: 06 4529 4298

E-mail: info@allergietherapeut.nl

 

MENU

HOME
ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACYVERKLARING
CONTACT

allergietherapeut logo