Mobiel: 06 4529 4298 | E-mail: info@allergietherapeut.nl

Allergieën

06 4529 4298

Allergieën

Iemand die overgevoelig of allergisch van aard is of last heeft van intoleranties, zal door regelmatig contact met een bepaalde stof in het lichaam speciale antistoffen gaan maken. Deze antistoffen hechten zich aan de mestcellen. Deze cellen bevinden zich in de longen, neus, ogen, darmen en huid. De vorming van antistoffen en het hechten aan de mestcellen vindt ongemerkt plaats en kan maanden tot jaren voortgaan. Als een allergeen in contact komt met mestcellen waaraan antistoffen zijn gehecht, worden die geprikkeld tot het afgeven van allerlei actieve stoffen, waaronder histamine. De actieve stoffen leiden uiteindelijk tot een intolerantie of allergische reactie.

Mestcellen

Tegenwoordig is bekend dat ze deel uitmaken van het immuunsysteem, waarbij ze, omdat ze antigeen-specifieke IgE antilichamen op hun celmembraan hebben, kunnen binden met antigenen of allergenen die het lichaam binnenkomen. Dat kan bijvoorbeeld via de longen (astma) of via de slijmvliezen (hooikoorts) of door injectie (allergische reactie op insectensteek) of soms door de mond (type I voedselallergie).

Deskundigen aan het woord

John Magauran (Huisarts): "Sommige voedselsoorten zijn goed voor de ene persoon terwijl anderen er ziek van worden.... Ik beveel de voedsel intolerantie test aan voor iedereen die af wil slanken of simpelweg zijn of haar lichamelijke conditie wil verbeteren omdat ik heb ervaren dat het werkt!"

Douglas Sandberg (Kinderarts): "Voedsel intolerantie of overgevoeligheid kan heel verschillende problemen veroorzaken. Het kan invloed hebben op de spijsvertering, op het hoofd - migraine of hoofdpijn -, de longen - in de vorm van ademhalingsproblemen - en de huid in de vorm van eczeem, uitslag en psoriasis"

Peter Fell (Huisarts): "Een voedsel intolerantie is meestal het gevolg van een overbelasting van het systeem wat uiteindelijk de problemen veroorzaakt. In het bijzonder bij kinderen veroorzaken voedsel toevoegingen zoals kleurstoffen gedragsproblemen of hyperactiviteit. Door deze chemische stoffen te elimineren zien we gewoonlijk verbetering. De FIT Test is snel en zonder complicaties uit te voeren waardoor we binnen korte tijd kunnen doen waar we anders weken of zelfs maanden voor nodig hebben.

Dr Stephen Schimpf (Specialist preventieve geneeskunde en immuuntherapie): "Ik leg aan mijn patiënten uit dat het noodzakelijk is te weten waarvoor ze intolerant zijn. Een van mijn grootste successen betreft de leden van het skiteam die Olympische prijzen wonnen."

Dr Barbara Solomon (Internist): "Patiënten die probeerden af te vallen ondervonden het 'jojo-effect' tot het moment waarop zij hun intolerante voedsel elimineerden."

foto acupunctuur i-health-orgaanklok

REFERENTIES & ERVARINGSVERHALEN

Getuigenissen van effectieve alternatieve geneeswijzen tegen allergieën en
emotionele blokkades zijn te vinden op:

CONTACT

AllergieTherapeut/Acupuncturist

Gevestigd aan de Korte Grafte 23 in Apeldoorn.

Openingstijden: op afspraak

Parkeren: Naast het gebouw is het gratis parkeren.

Te bereiken via:

Mobiel: 06 4529 4298

E-mail: info@allergietherapeut.nl

 

MENU

HOME
ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACYVERKLARING
CONTACT

allergietherapeut logo